Skip links
Zondag 28 april & zondag 19 mei 2024

Acteerlessen

Wil jij je verder ontwikkelen in acteren?
Grijp nu je kans!

“We gaan vaak op zangles om beter te
worden in zingen, maar we gaan niet op
acteerles om beter te worden in acteren.”

Het is tijd om daar verandering in te brengen! Soms raken we zo verstrikt in het repetitieproces van een voorstelling dat we uit het oog verliezen hoe we als individuele acteur kunnen groeien.

En precies daarom wil ik jou helpen om een betere acteur te worden. Laten we terug gaan naar de basis en samen werken aan jouw acteertalent!

12/14 plekken zijn op dit moment vergeven. Meld je snel aan via onderstaand formulier om verzekerd te zijn van een plek.
Inhoud van de lessen

Wat gaan
we doen?

Bij je aanmelding kun je aangegeven waarin jij je graag verder wilt ontwikkelen. Alle input van de deelnemers neem ik mee in de lessen.

We gaan aan de slag met:

Ontdek hoe je door middel van de Sanford Meisner techniek jouw acteerwerk waarachtig en geloofwaardig kan maken. Na afloop weet je precies hoe de Meisner techniek werkt en hoe je deze kunt toepassen.

We gaan verkennen hoe je jezelf volledig kunt onderdompelen in een rol. Waar vind je inspiratie en hoe kun je oefenen om een personage tot leven te brengen? Na afloop weet jij precies hoe jij een rol in een voorstelling moet voorbereiden en tot een succes moet maken.

Het is essentieel om te weten hoe je teksten moet analyseren als acteur. Of je nu een monoloog voor een auditie voorbereid of een scène speelt, we gaan samen aan de slag om teksten te doorgronden en de diepere betekenissen naar boven te halen. Na afloop weet jij precies hoe jij een scene of een auditie monoloog moet analyseren om het uiterste naar boven te halen.

Datum & tijd

Zondag 28 april & zondag 19 mei 2024
09.00 – 12.30 uur

Locatie

Voormalig City Theater Venlo:
Vleesstraat 36, Venlo.

Deelnemers

De groep bestaat uit maximaal 14 deelnemers met acteerervaring.
Let op: je moet 16 jaar of ouder zijn om deel te nemen. 

Kosten

Deelname aan deze twee acteerlessen kost €50,-
Na aanmelding ontvang je een betaalverzoek.

Na afloop

Na afloop van de acteerlessen ben jij gegarandeerd gegroeid in je acteerskills. Je hebt geleerd hoe je een personage zo goed mogelijk kunt spelen, tekst kunt analyseren en bovenal hoe je waarachtig kunt acteren door middel van de Meisner Techniek. Je krijgt tijdens de lessen een uitgebreide handout mee met tips and tricks waar je na de lessen mee verder kunt gaan.

Doe jij ook mee?

Meld je aan!

Klaar om te werken aan je acteerskills? Meld je aan via onderstaand formulier.
Na je aanmelding neem ik contact met je op om je aanmelding te bevestigen.

12/14 plekken zijn op dit moment vergeven. Meld je snel aan via onderstaand formulier om verzekerd te zijn van een plek.